Àrees
Tipus d'actes
DataConcert "Quadres d'una exposició, música descriptiva"
VII Temporada de música de l'Espai l'Amistat
22febrer2019 amistatquadresmusicadescriptivsaAGENDA

El pianista Daniel Ligorio, ens oferirà un concert que dedica tota la segona part a la famosa obra de Modest Musorki, en que ens evoca un passeig per per l'exposició de quadres del pintor i amic seu Viktor Hartmann.
Joan Vives presentarà el recital.

Al concert podrem escoltar programa ens trasllada d'una manera molt sugerent a diferents indrets i sensacions, començant per Asia, amb les Pagodes on podem sentir el misticisme de les construccions religioses de la Xina; fent un passeig per Granada o visquent una tempesta als jardins de Paris tot dins l'obra "Estampes" de Debussy. Les "symphonic dances" de "West Side Story" de Bernstein son un recull d'alguns dels temes mes populars del musical amb un format de suite. Despres de caminar per New york i els seus barris baixos, ens desplacem a la tradicio popular Rusa, amb els "Quadres d'una exposició", On Mussorki ens descriura una promedade a través d'una exposició de quadres i ens farà un retrat musical de deus obres. Així viurem, entre d'altres, la por amb el Gnomo, la grandilocuencia de la porta de Kiev, les escenes cotidianes de Tuilleries i limoges i la visio del famós personatge "La bruixa Baba Yaga".
Lloc Espai l'Amistat, Carrer de Sant Antoni, 60
Organitza Coral L'Amistat, ajuntament de Premià de Mar
Col·labora Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona
Preu 9 € anticipada, 11 € el dia del concert
Tipus d'acte Música
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^