Les fotografies de Rosa Puig, protagonistes de la nova exposició temporal del Museu de l'Estampació
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
15 MARÇ 2019

Fins al 21 d'abril, el Museu de l'Estampació acull la mostra temporal "El rastre i la seda" amb obres de la fotògrafa esparreguerina Rosa Puig.

L´exposició mostra fulards de seda en els quals l'artista ha estampat, mitjançant tècniques digitals avançades, fotografies preses amb tècniques analògiques bàsiques i sense recórrer a posteriors retocs informàtics. En aquestes impressions hi apareixen materials de rebuig i objectes quotidians transformats en imatges artístiques.

A banda dels fulards, i sota el títol d'"Aire", l'exposició recull també un seguit de fotografies analògiques en blanc i negre de gran format en les quals Rosa Puig ens mostra imatges oníriques amb materials plàstics onejant al vent, penjant de la vegetació de boscos mediterranis.

Rosa Puig presenta una llarga trajectòria com a fotògrafa que inclou exposicions individuals a la Fundació Joan Miró, a la galeria Antonio de Barnola i la Chez Xefo Art Gallery, entre d'altres. També ha participat en diverses exposicions col·lectives a Barcelona, i altres ciutats de la resta de l'estat, Andorra i Mèxic.

L'exposició "El rastre i la seda" es podrà visitar al Museu de l´Estampació, al carrer de Joan XXIII, 2-8, fins al 21 d'abril, els dissabtes i diumenges d'11 a 14 h. L'entrada és lliure.

^