La cantautora Lia Sampai s'imposa en la 7a edició del concurs Delayta'ns
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
30 SETEMBRE 2019

La cantautora Lia Sampai (Barcelona, 1995), acompanyada per Adrià Pagès a la guitarra, va ser la guanyadora de la 7a edició del concurs de formacions musicals Delayta'ns que ha tingut lloc aquest cap de setmana a l'escenari de l'Espai l'Amistat. El segon premi el va guanyar la formació The Koyam Project amb la seva proposta de fusió latin, funk, jazz, afro-andí i folk, mentre que el 3r premi se'l va endur la banda gestada entre Barcelona i Colòmbia Le Big Sur. El premi popular, per la seva part, el van guanyar els mataronins Kabra Records.

En aquesta setena edició del concurs, coincidint amb el canvi de format encetat l'any passat, s´ha passat de 10 a 33 inscripcions de grups participants, mentre que una vuitantena de persones va assistir a la final de dissabte.

Cal recordar que el Delayta'ns estava dotat amb quatre premis. El primer, guanyat per la Lia Sampai, portarà la cantautora a realitzar una actuació en un esdeveniment a Premià de Mar durant el present 2019 que estarà remunerada amb 726 €. El segon premi estava dotat amb 350 € i el tercer premi amb 250 €. El jurat estava compost pels músics Delafé, Martí Torras, Maite Marcos, Carles Chacón, cantant dels premianencs Coriolà, i Maite Vernet, del Taller de Músics de Premià de Mar. Per la seva part, el premi popular aconseguit pels Kabra Records i obtingut per la suma de suports als comerços, Facebook i Instagram, consisteix en una actuació al Panoràmic de Montgat que tindrà lloc durant l'any 2020.

^