Oferta d'activitats per a totes les edats a la Biblioteca
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 OCTUBRE 2019

La Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras ha encetat el nou curs amb una oferta de serveis pensada per a tots els públics i centrada en el préstec, la informació, l'accés a noves tecnologies, l'aprenentatge i l'entreteniment. Per gaudir-los només s'ha de disposar del carnet de la Biblioteca que s'obté gratuïtament al mateix centre.

Pel que fa a la programació d'activitats hi destaquen els clubs de lectura, espais de trobada dirigits on es llegeixen i es comenten les obres proposades. N'hi ha 5 de diferents i es fan d'octubre a juny:

- Novel·la: el primer dijous de mes, de 19 a 20 h

- Juvenil: el tercer dimecres de mes, de 18.30 a 20 h

- Infantil: l'últim divendres de mes, de 17.30 a 18.30 h.  

- Per a joves de 12 i 13 anys: Primer divendres de mes, de 17.30 a 18.30 h

- Llegir el teatre: Segons dimarts de mes, a les 18.30 h

També s'hi fan narracions de contes en l'activitat mensual l'Hora del conte, tallers i espectacles que es programen d'octubre a juny. D'altra banda cal destacar l'activitat Famílies amb nadons, un espai tranquil on mares i pares acompanyats dels seus nadons poden compartir experiències sobre criança i que es troben cada 15 dies, els dijous al matí a partir de les 11 h.

Des del punt de vista de l'aprenentatge, la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras acull al llarg del curs tallers d'introducció a l'ofimàtica, i navegació i comunicació per Internet i telèfons intel·ligents. Per segon curs consecutiu, el centre és seu de l'Aula d'extensió universitària A12 de la Universitat Ramon Llull. També organitza tallers d'escriptura creativa, de poesia i de treballs manuals, aquests en l'activitat Taller creatiu per a infants que es fa el 2n dimarts de cada mes.

Finalment, en matèria d'aprenentatge cal recordar que, en èpoques d'exàmens, la biblioteca ofereix sales perquè els estudiants puguin estudiar, especialment durant les nits i els caps de setmana.

Altres activitats que es programen a la biblioteca al llarg de curs són conferències, trobades amb autors, audicions musicals, acollida a persones nouvingudes, serveis a escoles, exposicions, etc.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, el 93 751 01 45, o bé escriure a l'adreça electrònica b.premiam@diba.cat També podeu seguir les activitats de la biblioteca a través del seu web i dels comptes de Facebook, Twitter i Instagram.

^