L'Ajuntament elabora una nova guia del comerš local
Els comeršos interessats en aparŔixer a la guia ja poden introduir les seves dades online
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 MAIG 2020

L'Ajuntament estÓ elaborant una nova guia online que recollirÓ tots els establiments comercials i de restauraciˇ de la vila que estiguin interessats a aparŔixer-hi.

La guia es pot consultar en lÝnia des del web municipal i presenta un llistat dels comeršos i un cercador que permet trobar directament l'establiment que es busca. De cada negoci es mostra el nom de l'establiment, una imatge, el telŔfon, l'horari d'obertura al p˙blic, l'adreša, si ofereix servei a domicili o venda online, aixÝ com les seves xarxes socials, en cas que en tingui.

La Guia de comerš local Ús una iniciativa sorgida de la Taula de Comerš pensada per donar suport al comerš local en el marc de la crisi que ha provocat la pandŔmia de la COVID-19. La Taula tÚ per objectiu donar resposta a les necessitats del comerš local en un moment especialment delicat com l'actual i estÓ formada per regidors de tots els grups municipals, les entitats locals dedicades al comerš, representants del teixit comercial i de restauraciˇ de la vila, aixÝ com tambÚ de la PIMEC i de la FAGEM.

Des de l'Ajuntament es convida als responsables de totes les botigues i els establiments a omplir el formulari d'alta de la guia per tal que hi puguin aparŔixer les seves dades.  

^