La Biblioteca Municipal Martí Rosselló tornarà a prestar llibres i documents a partir del 25 de juny
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
18 JUNY 2020

El dijous 25 de juny, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras tornarà a obrir les portes per lliurar llibres i documents als usuaris que ho hagin sol·licitat per cita prèvia.

La posada en marxa del servei de cita prèvia, vigent des d'avui dijous, és el primer pas de la reobertura progressiva de l'equipament després del tancament a conseqüència de l'estat de l'alarma per la COVID-19.
Fins al dia 23 de juny, el servei de cita prèvia es farà via telefònica trucant al 93 751 01 45 en horari de 8.30 a 14.30 h, o mitjançant el web de l'equipament. Les consultes bibliogràfiques s'han de realitzar a través del mateix telèfon o escrivint a l'adreça electrònica b.premiam@diba.cat  

El dia 25 de juny la biblioteca obrirà les portes als usuaris que hagin demanat cita prèvia i d'aquesta manera podran recollir els llibres o documents sol·licitats. Això es podrà fer en l'horari d'obertura del centre, que fins a nou avís serà els dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16.30 a 20 h, i els dimecres de 10 a 13.30 h. Cal destacar que encara que la biblioteca estigui oberta en aquelles dates, encara no serà possible l'accés al fons documental ni als espais de lectura ni d'estudi.  

D'altra banda, i també fins a nou avís, la devolució dels documents s'haurà de realitzar exclusivament a través de la bústia de retorn.

Aquestes mesures s'han adoptat seguint les pautes recomanades des de la Diputació de Barcelona i des de l'Ajuntament de Premià de Mar buscant la màxima seguretat tant dels usuaris i usuàries, com del personal del centre.

^