El 3 de juliol reobre l'Espai l'Amistat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 JUNY 2020

El pr˛xim divendres, dia 3 de juliol, l'Espai l'Amistat reobre les portes al p˙blic desprÚs del tancament obligat per la pandŔmia de la COVID-19.

La reobertura es durÓ a terme seguint totes les mesures sanitÓries per evitar possibles riscos de contagi entre els espectadors. AixÝ, es mantindran les distÓncies de seguretat entre els seients i s'haurÓ d'accedir a l'espai amb mascareta, tot i que un cop asseguts i havent comprovat que el distanciament Ús el correcte, els espectadors podran treure-se-la si ho creuen convenient. Cal indicar que l'aire de l'espai Ús renovable segons la normativa i que les distÓncies de seguretat estan marcades a terra. D'altra banda, els espectadors disposaran de gel hidroalcoh˛lic a l'entrada. Per tal de garantir les mesures de distanciament, les entrades es vendran per nuclis familiars i al voltant de cada grup es deixaran seients buits on no hi seurÓ cap persona.

La taquilla estarÓ oberta tots els dilluns i dijous del mes de juny de 17 a 20 hores. Els pagaments a taquilla nomÚs es poden fer amb targeta de crŔdit per tal de complir amb les mesures higiŔniques i de seguretat sanitÓria. Si ho reclamen les institucions sanitÓries, tambÚ es prendrÓ la temperatura a la gent que entri a la sala.

La primera representaciˇ teatral que es farÓ serÓ "Els brugarols", escrita i protagonitzada per Ramon Madaula, divendres i dissabte, dies 3 i 4 de juliol. 

^