El Museu de l'Estampació commemora les Jornades Europees del Patrimoni amb una visita arqueològica
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 OCTUBRE 2020

El Museu de l'Estampació organitza aquest diumenge, 11 d'octubre, una visita guiada a la seva col·lecció arqueològica. L'activitat es realitza amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, una iniciativa del Consell d'Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. Coincidint amb l'acte es farà la presentació d'una peça arqueològica singular.

La visita, que és gratuïta, començarà a les 12 h. Cal fer inscripció prèvia trucant al telèfon 93 752 91 97 o bé escrivint a l'adreça electrònica museu@premiademar.cat

Cal recordar que el Museu de l'Estampació obre les portes els dissabtes i diumenges d'11 a 14 h i ho fa observant totes les mesures de seguretat per evitar possibles contagis de la COVID-19. Fins a final d'any, l'entrada serà gratuïta per a tothom.

Noves activitats els 3rs i 4ts diumenges de cada mes

A partir del present mes d'octubre, el Museu de l'Estampació farà visites guiades a la seva exposició permanent tots els tercers diumenges de mes. Els quarts diumenges de mes, la institució organitzarà activitats familiars.
L'entrada a les visites guiades té un preu de 4 € mentre que la participació en les activitats familiars val 2 €. Per participar en ambdues activitats cal reserva prèvia escrivint a museu@premiademar.cat o bé trucant al telèfon 93 752 91 97.
A banda d'això, el dissabte 17 d'octubre el Museu de l'Estampació inaugurarà l'exposició temporal SPICA 2030, la primera de la nova temporada i que explica quines serien les característiques d'una ciutat costanera mediterrània en un futur pròxim.

Cal recordar, d'altra banda, que en l'actualitat el Museu Romà roman tancat per obres.

^