El Museu de l'Estampaciˇ commemora les Jornades Europees del Patrimoni amb una visita arqueol˛gica
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 OCTUBRE 2020

El Museu de l'Estampaciˇ organitza aquest diumenge, 11 d'octubre, una visita guiada a la seva colĚlecciˇ arqueol˛gica. L'activitat es realitza amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, una iniciativa del Consell d'Europa i la Comissiˇ Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. Coincidint amb l'acte es farÓ la presentaciˇ d'una peša arqueol˛gica singular.

La visita, que Ús gratu´ta, comenšarÓ a les 12 h. Cal fer inscripciˇ prŔvia trucant al telŔfon 93 752 91 97 o bÚ escrivint a l'adreša electr˛nica museu@premiademar.cat

Cal recordar que el Museu de l'Estampaciˇ obre les portes els dissabtes i diumenges d'11 a 14 h i ho fa observant totes les mesures de seguretat per evitar possibles contagis de la COVID-19. Fins a final d'any, l'entrada serÓ gratu´ta per a tothom.

Noves activitats els 3rs i 4ts diumenges de cada mes

A partir del present mes d'octubre, el Museu de l'Estampaciˇ farÓ visites guiades a la seva exposiciˇ permanent tots els tercers diumenges de mes. Els quarts diumenges de mes, la instituciˇ organitzarÓ activitats familiars.
L'entrada a les visites guiades tÚ un preu de 4 € mentre que la participaciˇ en les activitats familiars val 2 €. Per participar en ambdues activitats cal reserva prŔvia escrivint a museu@premiademar.cat o bÚ trucant al telŔfon 93 752 91 97.
A banda d'aix˛, el dissabte 17 d'octubre el Museu de l'Estampaciˇ inaugurarÓ l'exposiciˇ temporal SPICA 2030, la primera de la nova temporada i que explica quines serien les caracterÝstiques d'una ciutat costanera mediterrÓnia en un futur pr˛xim.

Cal recordar, d'altra banda, que en l'actualitat el Museu RomÓ roman tancat per obres.

^