Escut de PremiÓ de Mar
 
Notes de Premsa
06 NOVEMBRE 2020

Del 9 al 23 de novembre es portarÓ a terme el procÚs de participaciˇ ciutadana per escollir quin serÓ el mon˛lit d'homenatge a les vÝctimes de la COVID-19 que s'instalĚlarÓ al municipi, aixÝ com quina serÓ la seva ubicaciˇ. Hi podran participar totes les persones empadronades a PremiÓ de Mar que tinguin mÚs de 16 anys. Les votacions es faran a travÚs del web municipal, o bÚ presencialment a la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras, a la Ctra. Vilassar de Dalt, 10. Cada persona haurÓ de votar dues propostes de mon˛lit i dues de la ubicaciˇ.

Cal recordar que el Ple municipal del mes de maig va aprovar, a travÚs d'una mociˇ presentada per tots els grups municipals (JxCAT-PDeCAT, ERC-JxP-AM, CP-AMUNT, PSC-UxP-CP, C'S i PECP) la instalĚlaciˇ d'un mon˛lit d'homenatge a les vÝctimes de la COVID-19 de PremiÓ de Mar.

La mociˇ concretava que l'elecciˇ del mon˛lit i de la seva ubicaciˇ es farien a travÚs de la participaciˇ de la ciutadania.

Es va demanar als escultors i escultores de la vila que volguessin participar-hi que presentessin propostes. En total se'n van rebre 5.

Quan es pot votar?

Del 9 al 23 de novembre

Qui pot votar?

PodrÓ votar qualsevol persona mÚs gran de 16 anys i que estigui empadronada a PremiÓ de Mar.

Quantes propostes es poden votar?

Es votaran dues propostes de mon˛lit i dues propostes d'ubicaciˇ.

On es vota?

Es podrÓ votar al web municipal o bÚ presencialment a la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras, a la Ctra. Vilassar de Dalt, 100.

Per a qualsevol dubte o incidŔncia en el procÚs de la votaciˇ us podeu adrešar a

participacio@premiademar.cat