Escut de Premià de Mar
 
Notes de Premsa
06 NOVEMBRE 2020

Del 9 al 23 de novembre es portarà a terme el procés de participació ciutadana per escollir quin serà el monòlit d'homenatge a les víctimes de la COVID-19 que s'instal·larà al municipi, així com quina serà la seva ubicació. Hi podran participar totes les persones empadronades a Premià de Mar que tinguin més de 16 anys. Les votacions es faran a través del web municipal, o bé presencialment a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, a la Ctra. Vilassar de Dalt, 10. Cada persona haurà de votar dues propostes de monòlit i dues de la ubicació.

Cal recordar que el Ple municipal del mes de maig va aprovar, a través d'una moció presentada per tots els grups municipals (JxCAT-PDeCAT, ERC-JxP-AM, CP-AMUNT, PSC-UxP-CP, C'S i PECP) la instal·lació d'un monòlit d'homenatge a les víctimes de la COVID-19 de Premià de Mar.

La moció concretava que l'elecció del monòlit i de la seva ubicació es farien a través de la participació de la ciutadania.

Es va demanar als escultors i escultores de la vila que volguessin participar-hi que presentessin propostes. En total se'n van rebre 5.

Quan es pot votar?

Del 9 al 23 de novembre

Qui pot votar?

Podrà votar qualsevol persona més gran de 16 anys i que estigui empadronada a Premià de Mar.

Quantes propostes es poden votar?

Es votaran dues propostes de monòlit i dues propostes d'ubicació.

On es vota?

Es podrà votar al web municipal o bé presencialment a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, a la Ctra. Vilassar de Dalt, 100.

Per a qualsevol dubte o incidència en el procés de la votació us podeu adreçar a

participacio@premiademar.cat