Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
25 GENER 2021

La Policia local va denunciar 7 persones que participaven en una festa a una casa del carrer de Miquel Moragas la matinada de dissabte a diumenge incomplint les restriccions per evitar contagis de la COVID-19.

Un veí havia alertat la Policia que se sentia molt de soroll a la casa, cosa que no li permetia dormir. Dues patrulles de la Policia local s'hi van presentar per comprovar els fets. Un cop a l'indret van identificar les 7 persones que participaven de la festa, que van quedar denunciades per incompliment d'ordenances municipals, per les molèsties i els sorolls que provocaven, i per no complir les restriccions vigents contra la COVID-19.

A banda d'aquestes persones, la Policia local ha denunciat 6 persones més durant el cap de setmana per incompliment de les mesures contra la propagació del coronavirus.

La setmana passada, la Policia local va interposar 25 denúncies per l'incompliment de diverses mesures contra la COVID-19.

198 sancions per no dur mascareta o trencar el confinament municipal

Des de la implementació de les restriccions per part de la Generalitat contra la segona onada de la pandèmia, a mitjans d'octubre passat, la Policia Local de Premià de Mar ha interposat 198 sancions a persones que, o bé no portaven la mascareta o bé havien trencat el confinament municipal. També s'han sancionat 15 establiments comercials o de restauració per incomplir les restriccions d'aforament o d'horari. Finalment, en el mateix període, la Policia local ha denunciat 49 persones per consum d'alcohol a la via pública, participar en festes a propietats privades o espais públics, o per no respectar el confinament nocturn.