Seguretat Ciutadana
Portada Seguretat Ciutadana: Policia local, Mediació i Mobilitat
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Seguretat Ciutadana: Policia local, Mediació i Mobilitat

És una de les àrees fonamentals, dedicada a garantir la protecció de les persones i els seus béns, així com a mantenir l'ordre públic. Aquesta àrea engloba diverses funcions i serveis que treballen de manera coordinada per assegurar un entorn segur i tranquil per a tota la ciutadania.

 Funcions principals de la Seguretat Ciutadana

  • Prevenció del delicte: Els agents realitzen patrulles regulars en diferents zones de la ciutat amb l'objectiu de prevenir actes delictius i identificar possibles riscos per a la seguretat. Mitjançant la vigilància i la presència policial, es redueix la probabilitat de que es cometin delictes.
  • Resposta a emergències: La policia local està preparada per respondre ràpidament a qualsevol tipus d'emergència, ja sigui un accident de trànsit, una alteració de l'ordre públic, o un incident de seguretat. Els agents estan entrenats per actuar de manera eficient i coordinada en situacions crítiques.
  • Protecció i assistència: Els agents de seguretat ciutadana també tenen la tasca de protegir i assistir les persones en situacions de vulnerabilitat, com ara víctimes de violència domèstica, menors desprotegits, o persones amb discapacitat que necessiten ajuda urgent.
  • Control del trànsit i seguretat vial: La gestió i control del trànsit és una part essencial de la seguretat ciutadana. Els agents treballen per garantir el compliment de les normes de circulació, prevenir accidents i millorar la fluïdesa del trànsit. A més, realitzen campanyes de conscienciació per promoure la seguretat vial.
  • Col·laboració amb la comunitat: La seguretat ciutadana també implica una estreta col·laboració amb els veïns i les entitats locals. Els agents participen en reunions amb la comunitat, escolten les seves inquietuds i treballen conjuntament per desenvolupar solucions efectives als problemes de seguretat.

+ INFORMACIÓ

Ramon Llull, 41
08330 Premià de Mar
tel: 93 741 74 22
correu-e: policia@premiademar.cat

Policia Unitat Proximitat:
tel: 661 72 66 16
correu-e: proximitat@premiademar.cat

 
 
 
 
^