Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
04 FEBRER 2021

La Policia local de Premià de Mar va detenir ahir a la tarda al carrer Pilar un home que tenia dictada una ordre de recerca, detenció i ingrés a presó.

La patrulla va identificar l'home, que ja havia estat detingut en ocasions anteriors. Després de fer les comprovacions policials, va ser detingut immediatament. Agents dels Mossos d'Esquadra van donar suport posterior a l'actuació i van portar el detingut a les seves dependències on van realitzar les diligències.

El detingut, que compta amb antecedents policials, passarà pròximament a disposició judicial.

Descoberta una plantació de marihuana

Aquesta detenció es produeix l'endemà que la Policia local rescatés una dona al carrer de l'Esperança en una acció en el decurs de la qual es va descobrir una plantació de marihuana.

La nit de dilluns, la Policia local va rebre un avís del telèfon d'emergències 112 advertint que sortia fum d'un local de l'esmentat carrer. S'hi van desplaçar dues patrulles de la Policia que van veure una dona que demanava auxili des de la finestra del pis que hi havia sobre del local afectat. Els agents van forçar la porta per poder accedir fins a la veïna i la van portar al carrer perquè fos atesa. En el moment d'entrar al local per comprovar que ho hi hagués ningú va ser quan van comprovar que hi havia entre 450 i 500 plantes de marihuana i que l'origen del foc podria ser una sobrecàrrega elèctrica.

Al lloc dels fets van acudir unitats dels bombers, una del SEM que va atendre la veïna, i dels Mossos d'Esquadra que es van fer càrrec de les diligències i que han obert una investigació per un presumpte delicte contra la salut pública.