Obertes les inscripcions a la Universitat de l'Experiència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
25 FEBRER 2021

Ja està obert el període per fer les inscripcions per assistir a les conferències del programa de primavera de la Universitat de l'Experiència de la Ramon Llull, l'aula d'extensió universitària A12, que començarà l'1 de març. Per quart any consecutiu, aquest programa es fa a Premià de Mar a la través de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras.

Fins al 14 de juny, i amb dues sessions mensuals, el programa presenta un total de 7 sessions monogràfiques en les quals destacats especialistes tractaran temes com la conservació del patrimoni cultural en paper, pensadores i artistes de l'Edat de Plata, l'erotisme des de la filosofia, l'emergència climàtica o l'evolució econòmica basada en paràmetres econòmics i socials, a càrrec del doctor en Ciències Econòmiques Santiago Niño Becerra, d'altres.

La programació de primavera de la Universitat de l'experiència inclou també un seminari que sota el títol de "Llegendes, mites i mentides en la Història" impartirà l'historiador Àngel Casals.

Les inscripcions es fan en línia. Les places s'assignaran seguint l'ordre d'inscripció. Com a novetat per a aquest quadrimestre la quota d'inscripció són 40 € (preu reduït).

Les sessions seran de 18.30 a 20.15 h i seran en línia a través de l'aplicació zoom.us. En cas de poder-se fer presencialment s'avisarà oportunament a l'alumnat.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 934 399 459 o bé escriure a l'adreça electrònica a12@blanquerna.url.edu.

^