L'Ajuntament s'adhereix al Pacte de Teguise contra el maltractament animal
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
24 MARç 2021

El ple ordinari de març, celebrat la setmana passada, va aprovar una moció d'adhesió al Pacte de Teguise contra el maltractament animal.

La moció demanava reforçar el compromís amb la protecció dels animals i adherir-se al Pacte de Teguise per contribuir a la realització i impuls de les mesures de prevenció i reacció davant la comissió de conductes infractores i delictives de maltractament animal d'acord amb la gravetat dels fets.

El text de la moció inclou diverses consideracions, com el fet que cal fomentar la convivència responsable amb els animals i que s'ha de promoure la formació de les i els empleats públics per prevenir el maltractament animal. També constata la creixent sensibilització social sobre la necessitat de la protecció als animals, especialment des de les institucions públiques.  

El Pacte de Teguise va néixer com una reacció ciutadana liderada per organitzacions de protecció dels animals davant d'un cas de maltractament amb resultat de mort d'un gos abandonat a aquesta localitat de Lanzarote, a les illes Canàries.

La moció va ser presentada pels grups municipals de JxCAT-PDeCAT i PSC-UxP-CP i es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals.  

^