Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
21 SETEMBRE 2021

Fins al 22 de setembre, i sota l'eslògan de “Fes salut. Mou-te de manera sostenible”, es commemora a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat.

A Premià de Mar, després de l'ajornament per la pluja de la setmana passada, dissabte vinent, 25 de setembre, tindrà lloc la primera edició de la Caminada popular 3 viles, una activitat gratuïta, organitzada conjuntament pels ajuntaments de Premià de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt, i que, com el seu nom indica, unirà les tres poblacions. El punt de concentració a la vila serà a la plaça de Can Manent a les 8 h. Els participants pujaran a Premià de Dalt i seguiran fins a Vilassar de Dalt per tornar després a Premià de Mar. Per demanar més informació, podeu escriure a l'adreça esports@premiademar.cat.    

D'altra banda, el circuit d'habilitat i obstacles per realitzar amb bicicletes que també es va ajornar dissabte passat per la pluja, es farà finalment el 28 de novembre coincidint amb la celebració de la Jornada Internacional de Ciutats Educadores.

Caminada popular 3 viles