Arriba el cap de setmana del novŔ Delayta'ns
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 SETEMBRE 2021

Aquests pr˛xims divendres i dissabte, dies 1 i 2 d'octubre, tindran lloc les dues semifinals i la final del concurs de grups musicals amateurs Delayta'ns, que arriba ja a la seva novena ediciˇ.

Un total de 10 formacions, seleccionades pel jurat d'entre les 29 que s'havien inscrit al concurs, participaran en les semifinals que tindran lloc divendres, a les 20.30 h, la primera, i dissabte a les 12 h, la segona. Passades les semifinals, el jurat del concurs farÓ p˙blic els noms dels 4 grups que hauran passat a la final, que serÓ el mateix dissabte 2 d'octubre a les 20.30 h. Tant les semifinals com la final tindran lloc a l'Espai l'Amistat.

Les entrades, que sˇn gratu´tes, es podran recollir els mateixos divendres i dissabte a la taquilla del teatre.

Cal recordar que el jurat del Delayta'ns 2021 estarÓ format per m˙sics professionals del nivell de DELAF╔, MartÝ Torres, Maite Marcos, Laura AndrÚs, els components de la formaciˇ premianenca CoriolÓ i representants del Taller de m˙sica de PremiÓ.

Pel que fa als premis, hi ha un primer dotat amb 726 €, un segon de 350 €, un tercer de 250 €, i el Premi popular, que consistirÓ en una actuaciˇ al local PanorÓmic de Montgat. Aquest darrer premi es decidirÓ sumant els suports que els grups hagin rebut a travÚs dels comptes de Facebook i Instagram de PremiÓ jove, afegint els vots recollits als comeršos de la vila que apadrinen a cada grup. Entre totes les persones que hagin votat als comeršos es farÓ un sorteig d'un val de 150 € per destinar a compres al comerš que hagi apadrinat el grup guanyador del Premi popular del Delayta'ns 2021.

Semifinals Delayta'ns 2021

^