Comença la temporada del 10è aniversari de l'Espai l'Amistat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 SETEMBRE 2021

L'obra «Filumena Marturano», un dels èxits de la temporada a Barcelona, amb Clara Segura i Enrico Ianniello, entre altres actors, i dirigida per Oriol Broggi, serà la primera obra de teatre professional de la nova temporada a l’Espai l'Amistat. L'obra, que es representarà el divendres 15 d'octubre i per  a la qual ja estan a la venda les entrades, serà la primera d'una llista de títols destacats que passaran per l'escenari de l'Espai en la temporada del seu desè aniversari.                                                                        

La segona obra de la temporada serà «Canto jo i la muntanya balla», basada en el best-seller d'Irene Solà, dirigida per Guillem Albà i Joan Arqué, i amb Laura Aubert, Diego Lorca i Anna Sahun entre altres sobre l'escenari. Aquesta obra es podrà veure el 6 de novembre, mentre que l'11 de desembre arribarà a l'Espai l'Amistat la darrera obra de 2021 que serà la comèdia «Començar», dirigida per Pau Carrió i protagonitzada per David Verdaguer i Mar Ulldemolins.

De cara al 2022, s'anuncien «Els Travy», dirigida per Oriol Pla, «L'oreneta» amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz, «El pes d'un cos», amb Laia Marull, «Els ocells», de la companyia La Calorica, o «Les irresponsables», dirigida per Sílvia Munt amb Nora Navas, Marta Marco i Cristina Genebat, entre altres obres que es donaran a conèixer durant la temporada.

El pròxim 20 de gener de 2022 es compliran 10 anys de la inauguració de l'Espai l'Amistat.

^