Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
07 OCTUBRE 2021

La Junta de govern local ha aprovat una inversió de 57.959 € (IVA inclòs), i a 4 anys vista, per incrementar i alhora millorar el sistema d'alarma dels equipaments municipals.

La inversió aprovada servirà per contractar una empresa perquè instal·li alarmes noves a aquells edificis que no en disposin, adeqüi les existents als programes de control actualitzats i se n'encarregui del manteniment.

En concret, s'instal·laran i adequaran sistemes d'alarmes controlats per la Policia local a les escoles El Dofí, La Lió, Mar Nova, Sant Cristòfol del carrer de Núria i Sant Cristòfol de la Gran Via de Lluís Companys, al Pavelló Municipal d'Esports i al del Voramar i a l'antiga Casa Consistorial de la plaça de l'Ajuntament. El sistema de seguretat de l'escola Montserrat es va reforçar abans de l'inici del curs escolar. 

D'altra banda, es contractarà el manteniment fins a l'any 2024, a més de per als equipaments anteriorment esmentats, pel Centre Cívic del carrer de l'Esperança, per a les dependències municipals del carrer del Nord, 60; per a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, per a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas, pels Museus Romà i de l'Estampació, per a l'Escola de Música, per a les masies de Can Salamó i de Can Manent, per a l'Escola Bressol Municipal "Els Gafarrons". 

Cal afegir que la partida pressupostària per a aquesta inversió corresponent a l'any 2021, i que puja a 35.453 €, prové del romanent de tresoreria i s'ha incorporat a partir d'una modificació pressupostària.