La Biblioteca amplia la seva secció de gènere i LGTBI
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
04 GENER 2022

Arran de l'interès mostrat per aquestes temàtiques per part dels seus usuaris i usuàries, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras ha ampliat recentment la seva secció de gènere i LGTBI. L'equipament ha adquirit nous títols a partir d'una subvenció del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ampliant de forma considerable l'espai dedicat a aquestes qüestions.

En concret, a les prestatgeries de temàtica LGTBI poden trobar-se còmics, biografies, novel·les juvenils i llibres d'informació sobre l'homosexualitat en general, la masculina, el lesbianisme, la bisexualitat, la transsexualitat, el transgenerisme, la intersexualitat, les persones transgènere, les transsexuals, el gènere no binari, l'orientació sexual, les parelles i les famílies homosexuals, les mares lesbianes o la teoria queer, entre d'altres.

Pel que fa a l'apartat concret de la temàtica de la igualtat de gènere, les persones interessades hi poden trobar còmics, biografies i llibres d'informació sobre discriminació envers les dones, maternitats, violències masclistes, violència obstètrica, ventres de lloguer, feminismes, diferències entre sexes, identitat de gènere, rol de gènere o conductes sexuals, etc.

Cal recordar que, amb motiu de la cavalcada de Reis, la Biblioteca Martí Rosselló farà horari especial demà dimecres, 5 de gener, i només obrirà al matí, de 10 a 13.30 h. El dijous 6 de gener l'equipament estarà tancat al públic.

^