Instagram
Maite Vernet
Imprimir
Jurat Delayta'ns
 
  • Pedagoga musical, musicoterapeuta i compositora. Va néixer a Barcelona al 1963. Estudia piano amb Montserrat Santacana, Alícia de Larrocha I Nikita Magaloff, Música de Cambra amb Xavier Turull, Anàlisi Musical amb Narcís Bonet i cant amb Montserrat Aparici.

    Estudia arranjaments, composició i orquestració amb Lluís Vergés. Formada en diverses metodologies de pedagogia musical (Martenot,Orff, Dalcroze) així com en dansa espanyola, jazz i teatre musical. S'interessa per la musicologia i l'etnomusicologia especialment de les músiques urbanes , la música del Magreb i Japonesa.

    Ha compost obres per a cobla, cambra i cant i piano, així com nombrosos arranjaments per a coral i conjunts instrumentals tan clàssics com a moderns.

    Posseeix una dilatada experiència docent en escoles tant d'ensenyaments obligatoris com postobligatoris, escoles de música i conservatoris ,i també com a musicoterapeuta en centres d'educació infantil .

    Actualment, és directora de L'Escola de Música Taller de Música Premià. I exerceix de directora tècnica i Cap del departament de Pedagogia, Cultura i Desenvolupament al Centre Autoritzat d'Ensenyaments Artístics Superiors de Música Jam Session de Barcelona.

^