Instagram
Rafel Plana
Imprimir
Jurat Delayta'ns
 
  • Pianista, compositor, productor i emprenedor cultural. S'introdueix en el món escènic i audiovisual el 2003 entrant a formar part de l'Institut del Teatre de Barcelona on actualment coordina els músics de la institució. 

    Com a músic i artista sonor ha realitzat més de 500 actuacions a Europa i Estats Units, tant en grans teatres o festivals com en petits auditoris. L'any 2021 ha realitzat la música i el disseny sonor del projecte “Dramawalker” amb la Sala Beckett i el CDN, la sèrie radiofònica “L’Última Bruixa” per ICAT i el Departament de Cultura de la Generalitat i la BSO i el disseny sonor de l'exposició “Frida Khalo, la vida d'un mite” per a IDEAL - Centre d'Arts Digitals. 

    Anteriorment ha composat i produït la banda sonora de més de 40 projectes audiovisuals (llargmetratges, curtmetratges, sèries de TV i publicitat). Entre aquests projectes s'hi troben col·laboracions amb Viggo Mortensen, Rafael Amargo, Àlex Rigola, Shakira, Maite Marcos, Jaime Dezcallar, David Airob o Matthew Shell, entre d'altres. Alguns exemples en són la inauguració de la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega, espectacles de carrer de gran format amb la companyia Efímer, l'exitós espectacle “El Llanto” en gira internacional durant més de dos anys, la banda sonora de l'espectacle “Avui Sortim” produït pel TNC, la Gata sobre Teulada de Zinc Calenta d’Àlex Rigola produïda pel Teatre Lliure, la banda sonora per a l'exposició immersiva a Ideal Centre d'Arts Digitals “Barcelona Memòria Fotogràfica” …

^