La Biblioteca organitza un curs d'escriptura pel curs 2022-2023
El curs anirà a càrrec de l'escriptor i guionista premianenc Pep Bras
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 SETEMBRE 2022

Sota el títol de “La cuina de l'escriptura”, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras i l'Ajuntament posen en marxa el pròxim 1 d'octubre un curs d'escriptura que s'estendrà fins al 3 de juliol de 2023.

El curs, que anirà a càrrec de l'escriptor i guionista premianenc Pep Bras, constarà d'una primera part teòrica, durant la qual els estudiants es familiaritzaran amb aspectes com els estils narratius o les tècniques dels diàlegs i les descripcions, i una segona, eminentment pràctica, on els participants aplicaran els coneixements adquirits en els seus textos i els comentaran amb els companys i el professor. Les classes es faran els dilluns a la tarda i tindran dues hores de durada, 17.45 a 19.45 h. Cal destacar que es tracta d'un curs pensat per persones que entren per primera vegada en el món de l'escriptura creativa, no per aquelles que ja comptin amb experiència en aquest camp.

Les inscripcions es podran fer a través del formulari web entre els dies 12 i 28 de setembre. Per poder-se inscriure, els interessats i interessades hauran d'estar empadronats a Premià de Mar o Premià de Dalt, o bé tenir una estreta relació amb el municipi.

El curs serà gratuït i el podran realitzar un màxim de 20 persones. Davant la possibilitat que la demanda superi les places ofertes, es durà a terme un sorteig entre les inscripcions, sense considerar l'ordre en el qual s'hagin fet. El sorteig es farà en una data a determinar a través d'Instagram Live. El fet que les places siguin tan limitades, porta l'organització a demanar que els alumnes mantinguin un compromís a assistir a les classes cada setmana.

Cal recordar que en Pep Bras compta amb una extensa obra literària i ha col·laborat com a guionista amb Andreu Buenafuente, Julia Otero o Santiago Segura, entre altres. En el seu vessant com a ensenyant, va ser professor de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, i ha dirigit diverses formacions sobre escriptura i guions a la mateixa Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras.

^