Instagram
Arriba el Delayta'ns del 10è aniversari
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
18 OCTUBRE 2022

L'Espai l'Amistat acollirà aquest cap de setmana el concurs de formacions musicals amateurs "Delayta'ns", que arriba a la seva 10a edició.

En aquesta ocasió seran 8 les formacions concursants en un Delayta'ns que presenta novetats respecte a edicions anteriors. La més destacada consistirà en la conversió de l'esdeveniment en una residència artística per a grups musicals emergents a través de la qual les bandes participants podran gaudir d'un temps de treball exclusiu amb els membres del jurat. L'objectiu és que els concursants tinguin ocasió de millorar amb ells la seva proposta artística i així arribar més preparats a les eliminatòries i a la final.

El concurs tindrà lloc dissabte vinent, 22 d'octubre, i comptarà amb dues semifinals, a les 11 i a les 17 h, i la final a les 20.30 h. En la primera semifinal actuaran Eloi Duran, Marta Shanti, Mireia i Yuhniversia, i en la segona Albert Gámez, Bigwé, Montflorit i Victori Andreu. Actuarà com a mestra de cerimònies l'actriu i guionista premianenca Elisenda Pineda. Tant les semifinals com els finals estaran obertes al públic. La coordinació artística ha anat a càrrec de Rafel Plana

Pel que fa al jurat, estarà format pels músics Carles Chacón, Laura Andrés, Maite Vernet, Òscar D'Aniello (Delafé)  i el director, dramaturg i dibuixant Martí Torras.

A banda de les votacions del jurat, també hi ha un premi popular que guanyarà la banda que aconsegueixi més vots del públic.

Premià de Jam

Com a prèvia al Delayta'ns, divendres vinent, 21 d'octubre, a les 22.30 h, tindrà lloc al mateix Espai l'Amistat el "Premià de Jam", una jam session oberta a tothom que hi vulgui participar.

Delayta'ns 2022

Premià de Jam 2022

^