En funcionament el servei No t'aturis! d'assessorament laboral i acadèmic per a joves
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 NOVEMBRE 2022

Recentment, s'ha posat en funcionament el nou servei No t'aturis! encarat a facilitar orientació professional i laboral al jovent de la vila.

El servei, ubicat a la masia de Can Salamó, té per objectiu principal l'orientació sobre el futur professional o acadèmic de la gent jove de Premià de Mar, per ajudar-la a millorar l'ocupabilitat.

Per fer-ho, es treballa en sessions individuals i col·lectives, capacitant els i les joves en les competències i habilitats que poden ser clau per assolir els seus propòsits, oferint un seguiment personal i millorant l'autoconeixement sobre les seves qualitats.

Orientació acadèmica i laboral

El projecte s'adreça tant a joves que es troben estudiant i volen orientació sobre com seguir els seus estudis, com a aquells altres que van deixar-los i volen retornar-hi per facilitar una sortida professional. D'altra banda, ofereix també acompanyament per a aquelles persones joves que tinguin un projecte d'emprenedoria. També s'oferiran formacions amb el propòsit de millorar l'ocupabilitat.

El servei No t'aturis! sorgeix d'una aportació del grup municipal de Cs als pressupostos municipals de 2022.

Es pot contactar amb el servei No t'aturis! Via WhatsApp a través del 653 468 364, o escrivint a l'adreça electrònica ocupaciojove@premiademar.cat.

×  
Servei No t'aturis Servei No t'aturis

^