Ja està operativa l'Oficina de Transició Energètica Premià energia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
07 NOVEMBRE 2022

Ja s'ha posat en funcionament Premià energia, l'Oficina de transició Energètica de l'Ajuntament.

Premià energia neix amb l'objectiu de realitzar les accions incloses en el Pla de Transició Energètica Local, entre les quals:

  • Reduir les emissions de CO₂ un 55% el 2030 respecte al 2005.
  • Reduir la dependència energètica exterior.
  • Reduir la despesa energètica.
  • Reduir la petjada ecològica del territori.

Pel que fa als serveis encarats directament a la ciutadania, l'Oficina assessora a particulars i comunitats de veïns en matèria d'estalvi energètic a la llar, rehabilitació energètica, sistemes de calefacció alternatius, autoconsum solar o mobilitat sostenible, entre altres. Es poden concertar visites a través del telèfon 93 741 74 01 ext. 8123, o bé escrivint a l'adreça electrònica ote@premiademar.cat.

Per explicar als veïns i veïnes els serveis que ofereix Premià energia, s'ha creat el web premiademar.cat/transicio-energetica des d'on es poden consultar els serveis a la ciutadania, i altres informacions com ara tràmits o subvencions, entre d'altres.

Tallers d'autoconsum solar i factura elèctrica

Una de les primeres accions de Premià energia ha estat l'organització d'un Taller d'autoconsum solar, que tindrà lloc dijous vinent, 10 de novembre, a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas. En aquest taller, amb aforament limitat, es respondran preguntes com ara Quants panells es necessiten, si és una acció viable, quin estalvi poden proporcionar, què fer en cas de les comunitats de veïns, quines ajudes existeixen o què ofereix l'Oficina de Transició Energètica, entre altres. Més informació i formulari d'inscripcions seguint l'enllaç.

A banda d'aquest, el pròxim 1 de desembre es durà a terme un altre taller, aquest sobre la factura elèctrica. Podeu consultar la informació sobre el taller i fer la inscripció seguint l'enllaç.  

Escut Ajuntament Premià de Mar
Premià energia
Edifici Can Roura
Carrer Sant Antoni 21-27 1ª planta
tel: 93 741 74 01 ext 8123
email: ote@premiademar.cat
^