Divendres obre la sala pública d'exposicions Premiart
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 DESEMBRE 2022

Divendres vinent, 16 de desembre, a les 19 h, tindrà lloc l'acte d'inauguració de la nova sala d'exposicions municipal Premiart.

Premiart, ubicada als baixos de l'antiga Casa Consistorial a la plaça de l'Ajuntament, neix amb l'objectiu de ser un espai expositiu per a la promoció, el suport i la divulgació de les arts plàstiques i visuals.

Segons especifica la seva normativa d'ús, amb el propòsit de promocionar i donar suport als i les artistes, la sala se cedirà de manera gratuïta. Tindran preferència, però, els artistes i col·lectius premianencs.

Premiart té una superfície de 70 m², guies d'expositors (19 metres lineals en total) i 9 peanyes.

Aquests dies s'estan fent treballs de pintura per condicionar la sala.

Exposició col·lectiva de Nadal

Premiart s'inaugurarà amb una exposició col·lectiva de Nadal, amb la participació d'artistes premianencs de diferents disciplines, que es podrà veure fins al 8 de gener. Ja hi ha prevista una segona exposició a la sala: portarà per títol "Amb barret", anirà a càrrec del Grup Fotogràfic Argent, i es podrà visitar del 12 al 22 de gener de 2023.

Per fer una reserva de la sala per exposar, cal omplir el formulari que trobareu seguint l'enllaç.

La nova sala pública d'exposicions Premiart neix a partir d'un acord amb l'Associació d'Artistes Plàstics de Premià de Mar, que fins fa poc gestionava l'antiga sala privada del mateix nom al carrer de Sant Antoni.

Exposició col·lectiva de Nadal Premiart

Exposició "Amb barret" del Grup Fotogràfic Argent

^