Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
13 GENER 2023

El dissabte 21 de gener es commemora el dia Europeu de la Mediació amb l'objectiu de reconèixer la tasca de les persones que es dediquen a la gestió i resolució de conflictes de forma dialogada.

Coincidint amb aquesta commemoració, l'Ajuntament ha preparat dues activitats relacionades amb aquestes especialitats.

Així, el divendres 20 de gener, a les 18 h, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras acollirà una activitat de contacontes a càrrec la mestra, contacontes, escriptora i actriu Rat Cebrián sota el títol "Contes de convivència". L'activitat està adreçada a nenes i nens de 3 a 12 anys.

El mateix dissabte 21, Dia Europeu de la Mediació, a les 10.30 h i amb el títol de "Com gestionem els conflictes a casa", es farà al Centre Cívic del carrer de l'Esperança, 19 un taller adreçat especificat a les famílies amb infants i adolescents a càrrec.

Cal recordar que el Servei de Convivència i Mediació Ciutadana de l'Ajuntament es troba ubicat a les dependències municipals del carrer del Nord, 60. El servei ofereix a les parts en conflicte l'acompanyament d'un mediador o mediadora imparcials. Es pot contactar amb el servei escrivint a l'adreça electrònica mediaciociutadana@premiademar.cat.

Cartell Dia Europeu de la Mediacio