Celebració de les Jornades Europees de Patrimoni a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
11 OCTUBRE 2023

Aquest pròxim cap de setmana, dies 14 i 15 d'octubre, se celebraran les activitats que els museus premianencs han organitzat amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni.

El programa és el següent:

Dissabte, 14 d'octubre.

Activitats al Museu de l'Estampació.

  • 12 h. Taller “Modifica la teva roba amb tie&dye!”. El taller mostra com personalitzar la roba amb aquesta tècnica tèxtil. Cal portar una samarreta o peça de roba de cotó per a tintar. (Entrades exhaurides)
  • 19 h. Tast de vins al Museu. Tast de vins de la DO Alella que estarà precedit d'una introducció històrica per part d'una especialista. (Entrades exhaurides)

Per a aquestes activitats cal fer reserva prèvia al web del Museu de l'Estampació.

Activitat al Museu Romà

  • 17.30 h. “Carpe diem”. Espectacle de màgia “a la romana” per a tota la família a càrrec del mag Jordi Pota. (Entrades exhaurides)

Diumenge, 15 d'octubre.

  • 10.30 h. Ruta guiada pel Premià antic. Inici a l'església de Sant Cristòfol
  • 12 h. Taller familiar “Fem un mosaic romà!”. A la Biblioteca Martí Roselló i Lloveras. (Entrades exhaurides)

Per assistir a l'espectacle de màgia, a la ruta guiada i al taller del mosaic, cal fer reserva prèvia al web del Museu Romà.

Totes les activitats tenen aforament limitat. L'entrada serà lliure amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni.

Joc del patrimoni premianenc

A banda d'aquestes activitats, fins diumenge vinent, 15 d'octubre, està en funcionament una activitat virtual i gratuïta que consisteix a fotografiar els elements arquitectònics i patrimonials de Premià de Mar, i compartir-los a Instagram. En les publicacions cal etiquetar el compte del Museu de l'Estampació. Els participants rebran un obsequi de marxandatge dels museus premianencs. Més informació sobre l'activitat al web del Museu de l'Estampació.

Les Jornades Europees del Patrimoni les impulsa l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat a partir d'una iniciativa del Consell d'Europa i de la Comissió Europea. El lema de l'edició d'enguany de les Jornades, tal com ha proposat el Consell d'Europa, és “Patrimoni viu”.

^