Àrees
Tipus d'actes
Data



Vine a col·laborar amb la Marató de TV3: taula de llibres
La Marató de la salut sexual i reproductiva
Vine a col·laborar amb la Marató de TV3: taula de llibres

A partir de l'1 de desembre al vestíbul de la biblioteca trobareu una parada de llibres i punts de llibre que podeu emportar-vos a canvi d'un donatiu.
Tots els diners recollits aniran destinats a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

La biblioteca col·labora un any més amb l'edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio que se celebra el diumenge 17 de desembre i que enguany va dedicada a la salut sexual i reproductiva (SSIR).

Segons els professionals de la salut, engloba el conjunt de patologies que afecten més la població al llarg de la seva vida i la sensibilització sobre la prevenció és cabdal. Per aquest motiu, La Marató pretén conscienciar i informar el jovent, especialment les noies, sobre el fet que la SSIR té un efecte profund al llarg de tota la vida. D'altra banda, segons els experts i les expertes, molts problemes que afecten les dones, per la seva especificitat biològica, s'han invisibilitzat o s'han menystingut al llarg dels segles.

Enguany, La Marató vol contribuir a revertir aquesta situació.

Lloc Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, Carretera de Vilassar de Dalt, 100
Data Dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 13.30 h
De dilluns a divendres de 15 a 20 h
Preu Gratuït
Tipus d'acte Activitats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^