Àrees
Tipus d'actes
Data



Exposició temporal "Col·lectiva Alterarte, qui és l'artista?"
Exposició temporal "Col·lectiva Alterarte, qui és l'artista?"

En aquesta exposició col·lectiva podem veure obres realitzades pel col·lectiu d'artistes d'Alterarte, versionant obra d'artistes reconeguts com Dalí, Kandinsky o Picasso.

Alterarte és iniciativa del Centre de Formació i Prevenció. És un programa artístic, educatiu i comunitari que treballa per la inclusió a través de l'art, de persones amb problemàtica derivada d'una malaltia mental.
Volem fer palès sobre el tema de qui és artista i quin tipus d'art trobem als museus.

Volem obrir un diàleg entorn del tema sobre quin art té valor i sobre com artistes sense reconeixement social ni estudis artístics, artistes de l'art brut, poden fer obres de qualitat, tenint en compte que molts dels artistes als quals s'han versionat en aquesta exposició i que són internacionalment reconeguts, patien problemàtiques derivades d'una malaltia mental.

Creiem que l'acció artística compartida es basa en la inclusió, i en aquesta convocatòria vam convidar als estudiants de 3r d'ESO de l'Escola Assís de Premià de Mar a participar de la proposta en el marc de l'assignatura del Servei Comunitari. En la línia del treball elaborat pels nostres artistes, alumnat i usuaris han treballat durant un mes col·lectivament per a crear obres de gran format, versionant l'estil de treball d'artistes reconeguts de l'art brut com són Jean Dubufett,  Aloïse Corbaz o Josefa Tolrà.

Lloc Museu de l'Estampació de Premià de Mar, Joan XXIII, 2-8
Data Dissabtes i diumenges
Durada d'11 a 14h
Organitza Museu de l'Estampació i Centre de Formació i Prevenció - Projecte Alterarte i Escola Assis
Preu Gratuït
Tipus d'acte Museus i exposicions
Agendes relacionades Museu de l'Estampació
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^