Convocat el Concurs Literari Sant Jordi 2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
31 GENER 2024

El dia 15 de març, a les 24 h, finalitza el termini de presentació d'originals pel Concurs Literari Sant Jordi 2024. Tal com especifiquen les bases, les obres participants, en prosa o poesia, han d'estar escrites en català. El tema és lliure.

Les obres concursants s'han de presentar en format digital mitjançant un document PDF a través d'un formulari que es troba al web municipal, i on també podeu consultar les bases del concurs.  

El veredicte del jurat i el lliurament de premis es farà públic el diumenge 28 d'abril en un acte que tindrà lloc a l'Espai l'Amistat. Es donarà tota la informació al web municipal, al de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, a les xarxes socials de l'Ajuntament i a Premià Mèdia.  

Les bases contemplen 3 grups de categories infantil i juvenil, a més de la d'adults, a partir de 19 anys, tant per prosa com per poesia.

S'estableixen dos únics premis de 400 € tant per la modalitat de prosa com per la poesia de la categoria adulta, sobre els quals es farà la retenció fiscal oportuna.

Els treballs guanyadors es presentaran a la Mostra Literària del Maresme.

Concurs Literari Sant Jordi 2024

^