Instagram
Obert el període d'inscripcions per participar en el Delayta'ns 2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 JUNY 2024

La residència artística i concurs per a grups musicals emergents Delayta'ns s'ha posat en marxa en la que serà la seva 12à edició. Fins al dilluns 1 de juliol a les 23.59 h es podrà enviar el formulari d'inscripcions en línia per participar en el concurs que compta de nou amb la participació de l'SGAE.

Tal com indiquen les bases, poden participar en el Delayta'ns grups de qualsevol estil i gènere musical, que siguin amateurs i que compleixin els següents requisits:

  • Ser un mínim de dos integrants.
  • Tenir temes propis.
  • No tenir un contracte amb una discogràfica o productora musical.
  • Tenir disponibilitat per participar en totes les fases de la residència artística i el concurs.
  • No haver participat en el Delayta'ns en edicions anteriors

"Soc autor", novetat de l'edició 2024 del Delayta'ns

Com a novetat respecte a edicions anteriors, el Delayta'ns 2024 presenta la sessió "Soc autor: Ja tinc el grup i les cançons. I ara què?", que tindrà lloc el 7 de novembre, i en la qual, a través d'una xerrada amb persones vinculades a la indústria musical, s'oferirà assessorament i formació als joves autors i autores participants, afavorint un intercanvi d'experiències a través del treball en xarxa.

A banda d'aquesta novetat, el mateix dia 7 començarà la fase de residència amb la benvinguda i la primera trobada dels grups seleccionats amb el jurat del concurs. Les sessions de treball es faran el divendres 8 de novembre en horari de matí i tarda, mentre que el dissabte dia 9 tindran lloc les semifinals: la primera al matí i la segona a la tarda. En acabar aquesta, el jurat deliberarà i anunciarà el nom dels 4 grups que passen a la final que se celebrarà el mateix dia 9 al vespre. Tant les sessions com les semifinals i la final es faran a l'Espai l'Amistat.

Un jurat professional

El Delayta'ns 2024 presenta 3 premis econòmics: el primer de 1.100 €, el segon de 600 € i el tercer de 300 €.

Pel que fa al jurat estarà format per músics professionals de reconeguda trajectòria que, a banda de valorar els grups en el concurs, seran els encarregats de treballar amb els grups participants en les sessions del dijous i el divendres de la fase de residència. Seran Delafé, Laura Andrés, Martí Torras, Carles Chacón i Maite Vernet.

Delayta'ns 2024

^