Diumenge, 8 de març, Agatha Ruiz de la Prada inaugurarà l'exposició del Museu de l'Estampació de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
06 MARç 2009

Diumenge vinent, 8 de març, a les 12:00 hores, la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada inaugurarà al Museu de l'Estampació de Premià de Mar (c/Joan XXIII, 2-8) l'exposició Agatha Ruiz de la Prada Prints. L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde, Miquel Buch, i el regidor de Cultura, Ernest Casadesús.

Bona part de les peces d'aquesta exposició, basada en dissenys infantils, pertanyen al Museu, fruit d'una donació, i són dibuixos originals i mostres inèdites, juntament amb d'altres més conegudes. Es tracta d'una mostra dedicada a les col·leccions  de les temporades 1989-1991, més unes peces  més actuals que la dissenyadora Àgatha Ruiz de la Prada ha deixat al Museu per a aquesta ocasió.
 
Cada any, amb motiu de la commemoració del Dia de la Dona, el 8 de març, el Museu de l'Estampació de Premià de Mar organitza una mostra dedicada a les dones treballadores. Per aquest motiu, durant la inauguració se celebrarà una taula rodona  en la que participarà la dissenyadora Àgatha Ruiz de la Prada i dones premianenques  que  treballen o han treballat a la indústria tèxtil.

^