Ajuts per a autònoms i microempreses del sector turístic (termni de sol·licitud finalitzat)
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Ajuts COVID19
 
  • Tipus Prestació directa
    Atorgat per Departament d'Empresa i Coneixement

    A qui va adreçat

    Autònoms/persones físiques i microempreses turístiques o que desenvolupin activitats complementàries al sector turístic, amb un màxim de 5 treballadors i fins a un màxim de 500.000 € de volum anual de facturació.

    Requisits

    Per tal de poder sol·licitar-ho, caldrà complir amb els requisits següents:

    • Podran ser establiments turístics d'allotjament, guies de turisme, empreses turístiques de mediació, establiments i activitats d'interès turístic.
    • Han d'acreditar estar donades d'alta al Registre Turístic de Catalunya (en el cas que tinguin l'obligació de ser-hi) i degudament legalitzades amb una antelació mínima d'un any a l'inici del confinament decretat per a la present crisi de la Covid-19, això és, des del 15 de març del 2019.
    • Caldrà que mantinguin l'activitat com a mínim per a un període d'un any des de l'atorgament de l'ajut.

    Aquest ajut és de concurrència no competitiva: és a dir, a mida que van entrant sol·licituds i una vegada comprovat que reuneixen les condicions, s'atorga fins a exhaurir la partida destinada a l'efecte.

    Import

    2.500€ en un únic pagament

    Termini de sol·licitud

    Queda suspesa la presentació de noves sol·licituds de subvenció atès que el número de peticions rebudes i pendents de valoració supera el pressupost inicialment assignat per a aquesta línia d'ajuts. Més informació al següent enllaç

    Administració responsable

    Generalitat de Catalunya

^