Institut Alba: Centre de Psicopedagogia, Psicologia i Logopèdia
Imprimir
Guia de Comerç Local
 
  • Persona de contacte: 
    Meritxell Alcaraz Forte
  • Telèfon: 
  • Mòbil: 
  • Horari comercial: 
    De dilluns a divendres: de 8.30 a 14.00 h i de 15 a 21 h
  • Servei a domicili: 
  • Facebook: 
    https://www.facebook.com/institut.alba
  • Twitter: 
    https://twitter.com/alba_institut
  • Instagram: 
    https://www.instagram.com/institutalba
  • Més informació: 

    Invertir a la vida es invertir en el canvi.  Des de fa divuit anys el nostre centre de psicologia, psicopedagogia i logopèdia roman obert transmetent als nostres pacients el nostre segell personal: “Viure, sentir i projectar”

    Institut Alba  compta amb un equip multidisciplinar especialitzat i adaptat a les vostres necessitats que a continuació us detallem:

    Psicologia Infantil

    "A l'interior de cada nen viu la més maca de les essències de la vida: els somnis."

    Prioritzem la salut emocional dels més petits i les seves famílies a través de l'avaluació, diagnòstic i el tractament individualitzat, acompanyant-los al llarg de tot el procés terapèutic i proporcionant estratègies que afavoreixin el canvi i ajudin en la gestió emocional.

    Sempre des d'una perspectiva sistèmica que tingui en compte tots els membres de la família i a través de sessions dinàmiques, divertides, creatives i properes a l'infant.

    Psicologia Juvenil

    L'adolescència és una de les etapes més complexes ja que els canvis a nivell emocional i conductual són constants i moltes vegades ens manquen eines per l'acompanyament dels adolescents.

    A les sessions ens aproximem a aquest món nou d'individualització i diferenciació per tal d'afavorir la correcta gestió emocional.

    Psicología Adults

    “Quan pensàvem que teníem totes les respostes, de sobte, van canviar totes les preguntes” (M. Benedetti)

    Així és com moltes vegades ens sentim davant de situacions vitals de canvi. És per això que a Institut Alba establim un mapa d'intervenció amb objectius terapèutics consensuats per tal d'assolir els nous reptes o superar les dificultats que ens generen inseguretat, estrès i angoixa.

    Psicopedagogia

    "Jugar no és un descans de l'aprenentatge. És un aprenentatge infinit, encantador, profund, atractiu i pràctic. És la porta al cor d'un nen." (Vince Gowmon)

    Al llarg de l'etapa escolar ens topem amb dificultats vàries que entorpeixen l'assoliment d'objectius acadèmics, tals com les dificultats en la lectoescriptura (dislèxia), dificultats atencionals (TDA-H)…

    A Institut Alba realitzem l'avaluació, diagnòstic i reeducacions psicopedagògiques necessàries per tal de poder assolir satisfactòriament els reptes en aquesta etapa.

    Logopèdia

    Avaluació, diagnòstic i tractament de patologies diferents relacionades amb els processos de la comunicació humana, el llenguatge, la parla, la veu, l'audició i altres funcions orals (respiració, masticació, succió, deglució).

  • Paraules clau o tags: 
    reeducacions, psicologia, logopèdia, famílies, terapia
^