Nits de veu

El cicle musical NITS DE VEU celebra la quarta edició amb les actuacions d'Elena Gadel, Roger Mas, Laura Garriga i Maria Lamata.

El pati de l'Escola La Lió de Premià de Mar serà l'escenari perfecte per aquesta experiència musical que tindrà lloc els dies 19 i 20 de juliol.
 
Amb la veu com a protagonista principal, NITS DE VEU promet oferir unes vetllades inoblidables amb dues actuacions per nit. Divendres 19 de juliol, Laura Garriga i Elena Gadel i dissabte 20 de juliol, Maria Lamata i Roger Mas. El públic tindrà l'oportunitat de gaudir des de les 20 h d'un ambient estiuenc i d'un entorn excepcional, allunyat dels escenaris tradicionals. Al pati de l'Escola La Lió hi haurà servei de begudes i sopar (càtering) que complementaran l'experiència.
 
Les entrades per a cada jornada del cicle tenen un preu de 10 €  en la venda anticipada i 12 € el mateix dia dels concerts. El preu de l'entrada més sopar, servit per Can Formatger, serà de 23 € i s'haurà d'adquirir quan es compri l'entrada anticipada. Hi haurà opció de menú vegà. Els infants fins a 12 anys tindran l'entrada al concert gratuïta i podran adquirí anticipadament un menú especial a un preu reduït de 8 €.

^