3.503 alumnes han comenšat el curs escolar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
12 SETEMBRE 2018

Un total de 3.503 alumnes han comenšat el curs escolar 2018-2019 a les escoles p˙bliques i concertades de PremiÓ de Mar. Per cicles, aquests alumnes es divideixen en 73 infants del primer cicle d┤educaciˇ infantil, 712 al segon cicle d┤educaciˇ infantil, 1623 a PrimÓria i 1095 alumnes d┤ESO.

Durant els mesos de juliol i agost l┤Ajuntament ha dut a terme actuacions de manteniment i millora de les instalĚlacions als diferents centres perquŔ estiguessin a punt per a l┤inici del curs escolar en el dia d┤avui. Aquests treballs han consistit en la pintura dels interiors i les fašanes, colĚlocaciˇ de reixes mÚs segures, canvi de porticons de fusta per finestres d┤alumini, i la renovaciˇ de sorra als patis, entre d┤altres. A banda s┤han fet actuacions mÚs concretes com l┤ampliaciˇ de l┤office a la planta superior de l┤escola bressol o la coberta metÓlĚlica del passadÝs als m˛duls de l┤escola Mar Nova. A aquests treballs s┤han d┤afegir els realitzats tambÚ al llarg del l┤estiu a partir del projecte guanyador dels Pressupostos Participatius de 2018, que implicava diverses inversions als centres a partir de les propostes de les diferents AFAs.  

Cal recordar que aquest curs, per segon any consecutiu, l┤Ajuntament subvenciona els llibres i material escolar als alumnes empadronats a PremiÓ de Mar dels centres escolars de PremiÓ de Mar i PremiÓ de Dalt. Amb aquest subvenciˇ es vol fomentar la cultura del reciclatge dels llibres de text, aixÝ com tambÚ ajudar amb el material escolar als centres que opten per no utilitzar llibres. Els alumnes beneficiats per aquesta iniciativa pertanyen a les escoles El DofÝ, Sant Crist˛fol, La Liˇ, Mar Nova, Montserrat, El Pilar, La Salle, AssÝs, Santa Anna i MariÓ Manent i als instituts PremiÓ de Mar i ValeriÓ Pujol. 

^