Formularis
Sandra Rosi
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Històries principesques
Places limitades, per ordre d'inscripció
Formularis
22 GENER 2023

Vet aquí que hi havia un príncep que estava trist i una princesa que no tenia amigues ni amics. I també hi havia un drac enorme que sempre tenia gana, un rei força pocatraça i un petó molt entremaliat. Si obrim la porta d'aquestes històries principesques descobrirem què passava...

Narració de contes per a infants a partir de 3 anys

7 de febrer a les 17.30 h


IMPORTANT:

  • Les places són limitades. En cas que no hi pugueu assistir, preguem que ens aviseu per tal d'oferir la plaça a una altra persona que estigui a la llista d'espera. 
  • En cas de faltar sense avisar fins a tres vegades en una mateixa temporada, no podrà inscriure's fins l'any vinent (si és un imprevist es pot avisar al vespre o a l'endemà).
  • Un cop hagi començat la sessió no es podrà accedir a la sala, per no trencar el ritme i l'ambient de l'activitat.


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*Data de naixement: ( - - )
*
*


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment. tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a la atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpd@premiademar.cat

*Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament  que és recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concedeixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^