Famílies i infants
Portada Serveis Socials Families i infància Servei d'intervenció socioeducatiu
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Servei d'intervenció socioeducatiu

 Que es?  Què és?És un servei d'intervenció socioeducativa,  per a l'atenció d'infants i adolescents en situació de risc social (de 0 a 18 anys) i per a les seves famílies, tutors legals o guardadors de fet. El servei es presta principalment fora de l'horari escolar durant els períodes lectius. Dona suport, estimula i potencia l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i d'esbarjo, i compensa les mancances dels usuaris del servei mitjançant el treball individualitzat, el grupal, el treball en xarxa i amb la comunitat; vetlla per un adequat desenvolupament integral dels infants i dels joves, pel seu benestar i per la permanència en les relacions amb la seva família. 

 A qui s'adreça?  A qui s'adreça?El servei s'adreça a famílies residents al municipi de Premià de Mar en situació de risc social.
 Requisits

  • Les persones interessades han d'estar empadronades a Premià de Mar.
  • Els tècnics dels Serveis Bàsics d'Atenció Social valoren la situació socioeconòmica i familiar de les persones que sol·liciten el servei i determinen la idoneïtat del recurs, subjecte a un Pla de treball.

 Com s'hi pot accedir?  Com s'hi pot accedir?
Com es fa el tràmit?

El servei es pot sol·licitar en qualsevol moment de l'any. Per fer-ho cal adreçar-se als Serveis Socials Municipals de l'Ajuntament i/o per demanar cita prèvia amb el personal tècnic de referència. 

 Quina documentació es necessita? 

  1. Els professionals dels serveis socials valoraran la cada situació personal i social i faran, si escau, proposta de recurs. Serà en aquest moment quan es demanarà a la persona interessada la documentació necessària per demostrar la situació de vulnerabilitat o de risc social.
  2. Document d'identificació personal (DNI/Passaport/NIE/NIF).
  3. Documentació que acrediti que es resideix al municipi de Premià de Mar.

+ INFORMACIÓ

 On es pot fer?  On es pot fer?Tramitació presencial:

Tramitació online: NO

 
 
 
 
^