Gent Gran
Portada Serveis Socials Gent Gran Atenció a la Gent Gran amb dependència
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Atenció a la Gent Gran amb dependència

 Que es?  Què és?Són totes les actuacions que porten a terme les professionals d'un equip interdisciplinari que tenen per objectiu valorar, coordinar i orientar els suports necessaris per oferir una atenció integral per a l'atenció i la prevenció de la dependència.
  A qui s'adreça?  A qui s'adreça?Adreçat a persones que es trobin en situació de dependència en alguns dels graus establerts a la llei 39/2006 del 14 de novembre de 2006 de Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de Dependència, segons el Real Decret-Llei 20/2011, de 30 de desembre i segons el Real Decret-Llei 20/2012 del 13 de juliol de 2012.
 Requisits

  • Les persones interessades han d'estar empadronades al municipi de Premià de Mar.
  • Per tal d'accedir a aquest programa d'atenció que gestiona l'Ajuntament, és necessari disposar de la valoració de grau de dependència que emet la Generalitat de Catalunya a través del Departament de Drets Socials.
  • Aquesta valoració es pot sol·licitar amb cita prèvia a qualsevol oficina d'Afers Socials i Família del departament de la Generalitat, o a l'Ajuntament de Premià de Mar o per internet a través de la pàgina web.

 Com s'hi pot accedir?  Com s'hi pot accedir?
Com es fa el tràmit?Quan la persona rep a casa seva la resolució de grau de dependència de la Generalitat haurà d'esperar que aquesta valoració, i les dades econòmiques corresponents, arribin a l'Ajuntament de Premià de Mar, llavors, Serveis Socials li trucarà i li donarà cita amb una tècnica de dependència.

 Quina documentació es necessita? 

  • Document d'identificació personal (DNI/Passaport/NIE/NIF)

+ INFORMACIÓ

 On es pot fer?  On es pot fer?Recordeu que primerament heu de sol·licitar la valoració del grau de Dependència a amb cita prèvia a qualsevol oficina d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat, o a l'Ajuntament de Premià de Mar o per internet.

Tramitació online: NO

 
 
 
 
^