Dependència
Portada Serveis Socials Dependència Atenció a les Persones amb dependència
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Atenció a les Persones amb dependència

 Que es?  Què és?Són totes les actuacions que porten a terme les professionals d'un equip interdisciplinari que té per objectiu valorar, coordinar i orientar els suports necessaris per oferir una atenció integral a aquelles persones en situació de necessitat d'atenció personal; per a la detecció i la prevenció de la dependència social. 

  A qui s'adreça?  A qui s'adreça?Adreçat a persones que es trobin en situació de dependència en alguns dels graus establerts a en la llei 39/2006 del de 14 de novembre de 2006de Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de Dependència, segons el Real Decret-Llei 20/2011, de 30 de desembre i segons el Real Decret-Llei 20/2012 del 13 de juliol de 2012. 
 Requisits

  • Les persones interessades han d'estar empadronades al municipi de Premià de Mar.
  • Per tal d'accedir a aquest programa d'Atenció a les Persones amb Dependència que gestiona l'Ajuntament, és necessari disposar de la valoració de grau de dependència que emet la Generalitat de Catalunya a través del Departament de Drets Socials. 
  • Aquesta valoració es pot sol·licitar presencialment,  amb cita prèvia, a qualsevol oficina del Departament d´ Afers Socials i Família de la Generalitat o de l'Ajuntament de Premià de Mar; o bé per internet.

Com s'hi pot accedir?  Com s'hi pot accedir?
Com es fa el tràmit?Quan la persona interessada rebi la resolució de grau de dependència emès per la Generalitat caldrà esperar l'avaluació final del personal tècnic de Serveis Socials de l'Ajuntament, que demanarà a la persona interessada tant la valoració esmentada com les dades econòmiques corresponents. 

Quina documentació es necessita? 

  • Document d'identificació personal (DNI/Passaport/NIE/NIF).

+ INFORMACIÓ

 On es pot fer?  On es pot fer?Tramitació presencial: 
Recordeu que prèviament heu de sol·licitar la valoració del grau de dependència. Podeu fer-ho presencialment, amb cita prèvia, a qualsevol oficina d´ Afers Socials i Famílies de la Generalitat o a l'Ajuntament de Premià de Mar, o bé per internet.

Tramitació online: NO

 
 
 
 
^