PremiÓ de Mar oferirÓ un servei d'intermediaciˇ pels deutes d'habitatge
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 AGOST 2016

La junta de govern local del 27 de juliol va aprovar un conveni de colĚlaboraciˇ amb la Diputaciˇ de Barcelona per a la posada en funcionament d'un servei d'intermediaciˇ pels deutes d'habitatge. Aquest servei es preveu que entrarÓ en funcionament a mitjan setembre amb l'objectiu d'atendre les persones amb problemes de pagament de prÚstecs hipotecaris d'habitatges habituals i permanents i oferir-los una intermediaciˇ amb la seva entitat financera per renegociar els deutes.

El seu Ómbit de cobertura serÓ  la ciutadania de PremiÓ de Mar i tambÚ la dels municipis ve´ns com ara Alella, El Masnou, PremiÓ de Dalt, TeiÓ i Tiana.

L'atenciˇ es farÓ des de  l'Oficina d'habitatge de PremiÓ de Mar, ubicada a la Nau 1 de l'antiga fÓbrica del Gas, al carrer Joan XXIII 2-8.

ParalĚlelament, l'Ajuntament estÓ treballant per formalitzar un conveni de colĚlaboraciˇ amb el Consell Comarcal per poder oferir des de PremiÓ de Mar els serveis que es presten des de l'Oficina d'habitatge del Maresme.

Des de l'Ajuntament de PremiÓ de Mar, s'ha incrementat l'atenciˇ  i el suport les persones i famÝlies en situaciˇ de risc de pŔrdua de l'habitatge per no poder fer front a les quotes hipotecÓries. En aquest sentit, l'Ajuntament efectua un primer acolliment a aquestes famÝlies, alhora que aplica les mesures urgents necessÓries  per poder afrontar i reduir el nombre d'execucions hipotecÓries.

^