Els Gafarruns lliuren 973€ a la Taula per a la Inclusiˇ Social
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 DESEMBRE 2016

Gràcies a la campanya Km solidaris engegada per l'associació esportiva dels Gafarruns, aquest matí s'ha lliurat la quantitat de 973€ a la Taula per a la Inclusió Social, formada Creu Roja, Càritas de les Parròquies de Sant Cristòfol i Santa Maria i l'Església Evangèlica.

Els Gafarruns han recollit aquesta quantitat a través d'11 apadrinaments de corredors en el cas de la Marina Trail i 25 a la Cursa d'Estiu. La majoria dels “padrins” han estat empreses, tot i que alguns corredors es van apadrinar a ells mateixos i els Gafarruns també van apadrinar a un corredor. En  total es van recaptar 973€, 498€ a la Marina Trail i 475€ a la Cursa de Premià.

Les empreses que han col·laborat en aquesta nova edició de la campanya Km solidaris (alguna ha col·laborat en les dues curses) han estat; Satec; Yellow C; Punt Dental; Can Formatger; L'Escoleta; Pastisseria l'Ametlla; Restaurant Maresme; Cal Mama; Dmd; Bar del Mig; Estrella Aguilar; Cafeteria la Lió; Finques Tur; Nova Decoració;  Racó del Cafè; Restaurant Nou Serra; Celler Nou Premià; Fruites Bruguera; Bar del Mig; Satec; J&G; Laboratori Pons; Mobles Vila;  Aitor Arroyabe; Joguines Rubio; Motos Rubio; Ferro, Inox, Alumini Bagues; Flors la Ginesta; Dental Inari; Vapor Vell; Brost Bikes;  Boutique del Peix; i Sardà Roots. 

Els Gafarruns han lliurat els diners recollits  a les entitats que formen la Taula d'Inclusió Social en un acte al qual hi ha assistit la regidora de Serveis Socials, Imma Morales.

Gafarruns 2016

^