Premià de Mar, 18è municipi català de més de 25.000 habitants amb menor risc de pobresa
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
18 GENER 2017

Segons un estudi de l'empresa consultora AIS Group, dels 52 municipis catalans amb més de 25.000 habitants, Premià de Mar ocupa el 18è lloc a l'hora de quantificar el menor risc de pobresa (17è de la província de Barcelona). D'aquests 52 municipis, 34 presenten un major risc de pobresa que Premià de Mar i 17 el presenten menor.

La taxa de població de Premià de Mar en risc de pobresa és del 14,1%. Molins de Rei és el municipi que registra la taxa més baixa (11,1%) i Sitges la taxa més alta (18,9%).

Segons aquest mateix estudi, la taxa de població amb risc de pobresa de Catalunya se situa en el 13,9% i la mitjana de l'Estat Espanyol en el 22,1%.  

En el cas de Premià de Mar els darrers anys s'han incrementat els recursos destinats a atendre a les persones amb dificultats. En aquest sentit, aquest 2017 s'ha augmentat en un 21% el pressupost destinat a Serveis Socials i al llarg de l'any es fan de manera continuada accions d'atenció, assessorament i formació per a les persones en situació d'atur.

Dependències de Serveis Socials
Dependències de Serveis Socials

^