S'aprova la creació del menjador social
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 DESEMBRE 2018

Durant el primer semestre de 2019 està previst que es posi en funcionament a les dependències del Casal d'Avis de Can Manent el menjador social de Premià de Mar. El servei tindrà el doble objectiu de garantir una alimentació adequada, saludable, ecològica i de proximitat a persones que es trobin en risc d'exclusió social, i que vindran derivades dels Serveis Socials Municipals, al mateix temps que s'oferirà un espai de relació amb altres persones que promogui vincles amb la comunitat. D'altra banda, el menjador s'obrirà també a persones majors de 65 anys que estiguin empadronades a Premià de Mar.

El servei, que es troba contemplat en el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2016-2019, comptarà amb la presència de dos dinamitzadors socials. Pel que fa al seu funcionament, el menjador oferirà places a 10 persones derivades dels Serveis Socials i a 20 majors de 65 anys, i es donarà la doble opció als usuaris derivats dels Serveis Socials de menjar al mateix casal de Can Manent o bé d'emportar-se els àpats en carmanyola. Per a aquests usuaris el cost del menjador estarà assumit per l'Ajuntament.

Cal recordar que a Premià de Mar hi ha 5300 persones majors de 65 anys, la qual cosa significa el 19% de la població, dels quals més de mil són majors de 75 anys.          

La creació del nou servei de menjador social es va aprovar al ple ordinari del mes de novembre.

^