Acte de presentació del projecte del Banc de Temps
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
14 FEBRER 2019

Dimarts vinent, dia 19 de febrer, tindrà lloc en un acte a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras la presentació del Banc de Temps de Premià de Mar. El banc de temps funciona com un espai d'intercanvi gratuït d'habilitats, temps o serveis entre les persones que en formin part, sempre buscant afavorir la comunitat i facilitar les necessitats de la vida quotidiana. Segons el funcionament del projecte, una persona membre pot oferir serveis o activitats al banc i després demanar d'altres a canvi a altres socis.

El projecte es va iniciar el setembre del 2018, quan es va signar un conveni a partir del qual l'Associació Salut i Família assessoraria l'Ajuntament per posar en marxa un banc de temps a la vila. Segons el conveni, la secretaria del Banc de Temps, que està atesa per voluntaris, s'encarrega del seguiment del bon funcionament del projecte.

Cal recordar que el Banc de Temps, igual que el programa Radars, s'emmarca dins del projecte Premià Resilient que té per objectiu crear una xarxa preparada per afrontar les possibles adversitats, tot enfortint la cohesió social i la corresponsabilitat del teixit associatiu i l'Ajuntament.

En l'acte del dia 19, que començarà a les 19 h a la Biblioteca Martí Rosselló, es compta amb la presència de la Directora General de l'Associació Salut i Família, l'Elvira Méndez, del Coordinador del Banc de temps de Sant Cugat, Xavier Sunyer, la regidora de Serveis Socials Imma Morales i l'alcalde Miquel Àngel Méndez.

Més informació: bancdetemps.pdm.cat, a través de l'adreça bancdetemps@premiademar.cat o al Centre Cívic, dilluns de 16 h a 19 h i dimecres de 9.30 h a 12.30 h.

^