Nou curs de Coneixement de la Societat catalana
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
26 FEBRER 2019

El Punt d'Acollida Municipal organitza el pròxim mes de març la primera edició de 2019 del curs de Coneixement de la societat catalana, una formació estipulada a la Llei d'acollida de persones immigrades i retornades a Catalunya. La formació té per objectiu facilitar la informació necessària per conèixer Premià de Mar i els serveis públics (sistema educatiu, sanitari, serveis especialitzats, costums i tradicions, participació ciutadana i convivència i estrangeria.) El curs té una durada total de 16 hores i és gratuït i obert a tothom. Es farà els dilluns i dimarts 18,19,25,26 de març i 1,2,8 i 9 d'abril en horari de 18 a 20 h a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras.

Les persones interessades només cal que es posin en contacte amb el Punt d'Acollida els dimecres i divendres de 9 a 13 h trucant als telèfons 93 741 74 04 o 672 658 270 o bé escrivint a l'adreça electrònica serveissocials@premiademar.cat

El curs de Coneixement de la Societat catalana està subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i el Fons Social Europeu.

^