Diumenge se celebra la Festa romana
L'activitat "Roma Victrix. Un dia amb els romans" es farÓ al carrer de Santiago Rusi˝ol, entre Jacint Verdaguer i Enric Granados
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 ABRIL 2019

Diumenge vinent, 5 de maig, tindrà lloc la Festa romana, una activitat cultural i lúdica de caràcter familiar que arriba a la seva 5a edició i que té per objectiu difondre entre la ciutadania la cultura romana i l'existència del Museu Romà. Precisament, les obres d'ampliació i museïtzació que s'estan duent a terme en aquell equipament han obligat a modificar les dates i l'espai on es farà l'activitat respecte a edicions anteriors. Així, la Festa Romana es farà aquest diumenge al carrer de Santiago Rusiñol, entre Jacint Verdaguer i Enric Granados.

La festa porta enguany el nom de "Roma Victrix. Un dia amb els romans" i, com en edicions anteriors, presentarà recreacions del món romà com ara lluites de gladiadors, maquillatge i pentinats de l'època, jocs o tallers d'oficis, etc.

Tot i que amb motiu de les obres no es podrà visitar el Museu romà, les famílies que visitin la Festa romana trobaran informació sobre aquest equipament, així com sobre les excavacions que s'hi han fet i què s'hi ha trobat.

L'activitat "Roma Victrix. Un dia amb els romans" es farà diumenge entre les 11 i les 14 h.

Cartell de la Festa romana 2019

^