Noves sessions del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
18 SETEMBRE 2019

El pròxim 7 d'octubre es donarà inici a un nou cicle de sessions del Grup de Suport Emocional i d'Ajuda Mútua (GSAM). Es tracta d'un servei que ofereix l'Ajuntament, a través de l'àrea de Serveis Socials, a partir del qual es crea un espai de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals de persones amb dependència. Les persones assistents a aquestes sessions, que no tenen una funció formativa, reben també assessorament per part d'un professional.

Es tracta del sisè any consecutiu que es duen a terme aquests cicles de sessions, en els quals es busca minimitzar l'estrès i el sentiment de soledat, entre altres conseqüències, que afronten els cuidadors no professionals de persones dependents. Així, s'ofereixen recursos per gestionar la càrrega emocional i física que comporta aquesta activitat, tot plegat sota la coordinació d'una psicòloga.

El nou cicle comptarà amb 10 sessions, que seran setmanals i tindran una hora i mitja de durada. Per participar-hi, cal posar-se en contacte amb l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament, trucant al 93 741 74 04 o enviant un correu electrònic a l'adreça serveissocials@premiademar.cat explicant l'interès per assistir-hi i indicant nom de la persona interessada.

El Grup de Suport Emocional i d'Ajuda Mútua està impulsat per l'Ajuntament i compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena.

^