Xerrada sobre salut pel Banc de Temps
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
07 OCTUBRE 2019

El pròxim dijous, dia 10 d'octubre, tindrà lloc a les dependències del Centre Cívic del carrer de l'Esperança 19 una xerrada participativa sota el títol de La família bé, gràcies. La xerrada, que girarà entorn de la manera com l'estrès afecta la nostra salut, anirà a càrrec del doctor Pere Beato, del Consultori Mèdic Local Santa Maria-Santa Anna-Tió.

La xerrada, que està oberta a tota la població, servirà també per aplegar en un mateix acte els socis i les sòcies del Banc de temps de Premià de Mar, perquè puguin posar en comú les seves experiències i explicar-les als altres assistents.

43 usuaris

El Banc de Temps de Premià de Mar es va posar en marxa el mes de març d’enguany. Es tracta d'un servei la finalitat del qual és ajudar a resoldre les petites necessitats del dia a dia, a canvi d'oferir el temps propi per ajudar a altres persones. Funciona, doncs, com un espai d'intercanvi gratuït d'habilitats, temps o serveis entre les persones que en formen part, afavorint així la cohesió social entre veïnes i veïns.

Actualment formen part del Banc de Temps 43 persones i dues entitats del municipi i, des de la posada en funcionament del servei, s'han realitzat un total de 26 intercanvis entre els quals acompanyament i cura d'éssers vius, classes de cuina, pràctiques d'idiomes, petites reparacions o ajudes domèstiques, entre d'altres. El Banc ha estat present en esdeveniments de la vila com la Nit en blau o la Fira de comerç.

Les persones interessades a formar part del Banc de Temps, poden adreçar-se a la Secretaria de l'entitat, al Centre Cívic del carrer de l'Esperança, 19, 1a planta, els dilluns de 16 a 19 h i els dimecres de 9.30 a 12.30 h. També hi podeu contactar a través de l'adreça electrònica bancdetemps@premiademar.cat

Xerrada Banc de Temps

Cartell Banc de Temps

^